Свалете HappyTeam Известител за да спестявате всеки път, когато пазарувате онлайн!

HappyTeam Известител автоматично ще ви напомни от кои магазини можете да спестите и да получите кешбек. Свалете го безплатно!

Браузър разширение HappyTeam Известител

Кешбек известия

Забравяли ли сте някога да използвате HappyTeam, когато пазарувате онлайн или търсите продукти и услуги? Нашият кешбек известител ще ви напомни, че може да получите своя кешбек обратно.

chromeСвали за Chrome
firefoxСвали за Firefox

Какви са предимствата?

Кешбек известител

Известителя на HappyTeam е наличен за безплатно сваляне и инсталиране, 100% сигурен и надежден начин, за да гарантираме, че не пропускате нито едно от предложенията на HappyTeam.

Не забравяйте своя кешбек

ние ще ви известим директно, когато посещавате любимите си магазини.

Спестявайте в реално време

и ще покажем точният процент отстъпка, който ще поличите обратно по сметка си.

Активирайте с един клик

директно през нашият известител и ние ще ви отведем на страницата на магазина.

Имате въпроси?

Въпроси относно HappyTeam Известител

В случай, че имате допълнителни въпроси относно, как да използвате HappyTeam Известител може да посетите нашата страница с ЧЗВ отнсно работата на Известителя.

* Някои от магазините представени в HappyTeam изявиха желание да не бъдат включени в нашият HappyTeam Известител. В случай, че не виждате известие за даден магазин, препоръчваме да погледнете в нашият каталог преди да направите покупка, за да проверите дали е наличен кешбек. Моля, обърнете внимание, че HappyTeam Известителят не е съвместим с някои мобилни устройства.

Свалете безплатно за своя браузър