HappyTeam Известител - списък с често задавани въпроси

Какво е HappyTeam Известител?

HappyTeam Известител е разширение на браузъра, което можете да инсталирате и ще ви напомня, ако сте на уебсайт, който предлага кешбек и е наличен в нашият каталог от Благинки. Ако търсите в мрежата с Google, то ще ви покаже също с кои търговци можете да получите кешбек и какви са текущите цени. Най-доброто от всичко, че никога повече няма да пропуснете връщане на пари! За повече информация и за да изтеглите HappyTeam Известител натиснете тук.

Как работи HappyTeam Известителя?

HappyTeam Известителя ще се появи като текст заедно с резултатите за дадения търговец, когато търсите с Google. Ще можете да видите процента кешбек и щракнете върху линка, за да ви отведе до страницата на тази благинка в HappyTeam.
Но това не е всичко! Ако посетите уебсайт на търговец, който е наш партньор и предлага кешбек, ще видите малко прозорче в горния десен ъгъл на вашия екран, който да ви напомня да, че може да получите кешбек, ако пазарувате чрез HappyTeam. Кликването върху това прозорче също ще ви отведе до съответната благинка в HappyTeam.

Кои браузъри поддържат HappyTeam Известител?

Понастоящем HappyTeam Известител е наличен за изтегляне за Mozilla Firefox и Google Chrome.

Моля, обърнете внимание, че HappyTeam Известител не е съвместим с някои мобилни устройства, като таблети.

За да изтеглите HappyTeam Известител за Google Chrome, първо трябва да кликнете върху връзката тук. Това ще ви отведе до магазина за приложения на Google, където след това просто щракнете върху бутона „+ Безплатно“ в горния десен ъгъл на вашия екран. Това ще покаже страница, която ще ви попита дали искате да добавите разширението.

За да изтеглите HappyTeam Известител от Mozilla Firefox, първо трябва да щракнете върху връзката тук. Натискането на опцията Firefox ще ви отведе до страницата им за добавяне. Натиснете add към firefox и ще видите страница add-ons. Може да бъдете помолени да разрешите инсталацията, след което ще трябва да рестартирате Firefox

Колко струва използването на HappyTeam Известителя?

Безплатно! Използването на HappyTeam Известителя е напълно безплатно и няма да бъдете таксувани никакви такси.

Трябва ли да посетя HappyTeam.bg, преди да закупя чрез HappyTeam Известител?

Да. За да можем да гарантираме вашият кешбек, ще трябва да посетите нашият сайт и да кликнете върху Благинката, както обикновено, когато пазарувате с кешбек. Не се притеснявайте направили сме работата на HappyTeam Известител приятна и лесна – когато кликнете върху известието, то автоматично ще ви пренасочи към съответната Благинка в каталога на HappyTeam и след това можете да щракнете нея. Това е необходимо за да сме сигурни, че сте влезли в акаунта си, преди да кликнете върху Благинката и следователно вашият кешбек да бъде зачислен към вашият акаунт.

Трябва ли да вляза в акаунта си, за да използвам HappyTeam Известителя?

Необходимо е да сте влезли в акаунта си, за да получите своят кешбек, дори и ако използвате HappyTeam Известителя. Ако не сте влезли в акаунта си, ние ще ви напомним да го направите.

Има ли вероятност HappyTeam Известителя да инсталира зловреден софтуер на моя компютър?

Не никаква. Няма да бъдат инсталирани допълнителни шпионски, злонамерени или рекламни софтуери, когато изтеглите HappyTeam Известителя. Ние държим на сигурността и защитата на нашите потребители. Също така, процесът по одобряване и публикуване на браузърни разширения в магазините на браузърите преминава през много обстойни прегледи за сигурност и защита.

Защо не получавам известие за всяка Благинка на HappyTeam, чрез HappyTeam Известител?

Търговците трябва да се включат или да ни дадат съгласието си да ги популяризираме, чрез HappyTeam Известител. В случай, че даден търговец реши да не бъде популяризиран през HappyTeam Известител, то при директно посещение на техният сайт няма да получавате известия.

Свалете безплатно за своя браузър