Наградете своите служители!

Ние сме първата онлайн платформа в България за социални придобивки, помагаща на компании от всякакъв размер.

Компаниите, които ни се довериха

HappyTeam е добър начин за увеличаване удовлетвореността на служителите, давайки им възможност да пазаруват / организират своите пътувания онлайн и едновременно с това да пестят пари. Екипът на HappyТeam е отзивчив, гъвкав и предоставя отлично обслужване.

Ивета Асенова - Специалист Възнаграждения и придобивки VIVACOM

Работим с HappyTeam вече повече от година и всички наши служители са много доволни, използвайки платформата на компютрите си и телефоните си, което прави работата с предложените намаления от партньорите ни още по-лесна. Екипът на HappyTeam е много деен и постоянно добавят нови решения и промени по сайта и винаги са насреща, когато имаме нужда от помощ!

Павел Стоянов, Service Delivery Manager and Wellness Lead, HP Inc Bulgaria

HappyTeam предоставя единно място за интересни предложения и дава възможност всички служители на Телелинк да получат информация за Корпоративните преференциални отстъпки, както и да се възползват от богатия набор такива, предоставени от HappyTeam. Платформата се управлява от отговорен и отзивчив екип, които винаги откликват на нашите идеи и предложения.

Теодора Йорданова, Human Resources Expert TELELINK INFRA SERVICES

С какво HappyTeam ще помогне на моята компания?

HappyTeam помага за подобряване на мотивацията и лоялността на служителите ви. Ангажирайте екипа си, като им предоставите достъп до социални придобивки, които ще им спестят време и средства. Чрез насърчаване на своя екип ще успеете да привлечете най-добрите таланти в индустрията и по-лесно да задържите най-ценните си служители.

Какво са благинките на HappyTeam?

Благинките (или иначе казано “социални придобивки”) са нещо, което ще спести пари на екипа ви и ще ги накара да се усмихнат. Нашите благинки варират от самолетни билети с отстъпка, до безплатни напитки в заведения и множество отстъпки от онлайн магазини. Предлагаме изключително богат избор и различни възможности, за да осигурим по нещо за всеки.

Колко струва да се присъедините?

Happyteam е тук да направи вашите служители щастливи, независимо какъв е размера на вашата организация. Свържете се с нас, за да разберете колко струва нашата услуга и как може да се присъедините – обещаваме да бъдете приятно изненадани 🙂

Какво прави HappyTeam различен?

В допълнение към ексклузивните социални придобивки, които ви предлагаме, HappyTeam се ангажира лично с мотивацията, щастието и доброто настроение на вашият екип, чрез редовни игри, награди и подаръци. Дава възможност да персонализирате благинките спрямо вашият екип.

Отстъпки, които спестяват пари на вашите служители

Вашите служителите получават ексклузивен достъп до предварително договорени от нас отстъпки и социални придобивки, гарантиращи най-добри цени на продукти и услуги, в различни категории. Като пътувания, онлайн пазаруване, развлечения и др.

Пазаруване с отстъпки от любими български и международни онлайн магазини.

С наша помощ личното или служебното пътуване стават достъпни, с отстъпки от световни компании.

HappyTeam е повече от уебсайт, винаги ви изненадваме с нещо повече, за да осигурим щастието на вашият екип.

Оценка
0 (0 гласове)