Наградете своите служители!

Ние сме първата онлайн платформа в България за социални придобивки, помагаща на компании от всякакъв размер.

Компаниите, които ни се довериха

HappyTeam е добър начин за увеличаване удовлетвореността на служителите, давайки им възможност да пазаруват / организират своите пътувания онлайн и едновременно с това да пестят пари. Екипът на HappyТeam е отзивчив, гъвкав и предоставя отлично обслужване.

Ивета Асенова - Специалист Възнаграждения и придобивки VIVACOM

Работим с HappyTeam вече повече от година и всички наши служители са много доволни, използвайки платформата на компютрите си и телефоните си, което прави работата с предложените намаления от партньорите ни още по-лесна. Екипът на HappyTeam е много деен и постоянно добавят нови решения и промени по сайта и винаги са насреща, когато имаме нужда от помощ!

Павел Стоянов, Service Delivery Manager and Wellness Lead, HP Inc Bulgaria

HappyTeam предоставя единно място за интересни предложения и дава възможност всички служители на Телелинк да получат информация за Корпоративните преференциални отстъпки, както и да се възползват от богатия набор такива, предоставени от HappyTeam. Платформата се управлява от отговорен и отзивчив екип, които винаги откликват на нашите идеи и предложения.

Теодора Йорданова, Human Resources Expert TELELINK INFRA SERVICES

DXC Technology Bulgaria partners with Happy Team to provide to our employees exclusive access to premium discounts and best prices of various products and services. This perks platform covers categories such as travel, online shopping, entertainment and more. It is funky and user-friendly solution for employers boosting the positive user experience and employee engagement. And it is a pleasure working with the smart and creative people behind the Happy Team platform.

Milena Halacheva, Regional Compensation and Benefits DXC Technology

С какво HappyTeam ще помогне на моята компания?

HappyTeam помага за подобряване на мотивацията и лоялността на служителите ви. Ангажирайте екипа си, като им предоставите достъп до социални придобивки, които ще им спестят време и средства. Чрез насърчаване на своя екип ще успеете да привлечете най-добрите таланти в индустрията и по-лесно да задържите най-ценните си служители.

Какво са благинките на HappyTeam?

Благинките (или иначе казано “социални придобивки”) са нещо, което ще спести пари на екипа ви и ще ги накара да се усмихнат. Нашите благинки варират от самолетни билети с отстъпка, до безплатни напитки в заведения и множество отстъпки от онлайн магазини. Предлагаме изключително богат избор и различни възможности, за да осигурим по нещо за всеки.

Колко струва да се присъедините?

Happyteam е тук да направи вашите служители щастливи, независимо какъв е размера на вашата организация. Свържете се с нас, за да разберете колко струва нашата услуга и как може да се присъедините – обещаваме да бъдете приятно изненадани 🙂

Какво прави HappyTeam различен?

В допълнение към ексклузивните социални придобивки, които ви предлагаме, HappyTeam се ангажира лично с мотивацията, щастието и доброто настроение на вашият екип, чрез редовни игри, награди и подаръци. Дава възможност да персонализирате благинките спрямо вашият екип.

Отстъпки, които спестяват пари на вашите служители

Вашите служителите получават ексклузивен достъп до предварително договорени от нас отстъпки и социални придобивки, гарантиращи най-добри цени на продукти и услуги, в различни категории. Като пътувания, онлайн пазаруване, развлечения и др.

Пазаруване с отстъпки от любими български и международни онлайн магазини.

С наша помощ личното или служебното пътуване стават достъпни, с отстъпки от световни компании.

HappyTeam е повече от уебсайт, винаги ви изненадваме с нещо повече, за да осигурим щастието на вашият екип.

Колко струва услугата на HappyTeam